Gamer magazin Online

A gamer magazin honlapja. Új cikk: Colin McRae Rally: Dirt; Megírva:..........100%; Begépelve:.........0%; Design:...............0%;

Friss topikok

HTML

Conflict: Desert Storm

2010.03.12. 17:03 | geradave_13 | Szólj hozzá!

 

Végre egy jó több karakteres játék! - gondoltam, mikor elindítottam a játékot. De ez nem tartott sokáig. Ebben a cikkben leírom miért. Az első ok, ami mindjárt feltűnik, az az irányítás. Nagyon gyenge lett, van mikor a gombok 3. lenyomásra sem reagál. Az autók irányítása pedig borzasztó! Egérrel lehet csak kanyarodni, és még így is nehezen fordulnak. 

Négy Ász?

Mint a többi Conflict játékban, itt is 4 embert kell irányítani.Nos az AI nem nagyon jó (sz@rt se ér) ugyanis a katonák belerohannak a tűzvonalba, és a szanitéc is megy utánuk. És te rád marad minden. 

Muníció mizéria

Hát igen! A TPS-es nagy betegsége a lőszerhiány. (legalábbis nekem soha nem volt elég :P) A pálya elején lőszer alig van, de ez még nem lenne gond. De hogy a pálya közepén és végéns sincs az elég nagy probléma. De minden rosszban van valami jó. Az fogy annyi gépfegyverlőszert kapunk, hogy házat is lehet építeni belőle.

-Enyje-benyje! Hát nem szóltam hogy nyáron a petárdázás tilos! Anyám Téliálmot alszik!

 

Fire in the hole!

Akkor most a célzás jön. Nos AIM nélkül nem érsz semmit, ,,De ha zoommal kaszálsz, te vagy az ász!''. Ugyanis így minden sokkal pontosabb.

Végszó

Hát mit mondhatnék? Átlag játék. A küldetések kidolgozottak, ötletesek, de a sok kis hülyeséggel rontották el az élvezetet. Autós küldetés se sok van de jobb is.

geradave & martin12

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gameronline-tesztek.blog.hu/api/trackback/id/tr391834693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása